Vidden.

I går gikk jeg vidden (for dere som ikke øyeblikkelig skjønner hva det innebærer vil det altså si å gå fra Ulrikken til Fløyen, to av Bergens mest kjente topper) for første gang. Turen skal ta mellom 4 - 5 timer (seks og en halv dersom man stopper flere ganger for å spise litt sjokolade, fylle på vann, skravle, lure på hvor folk har blitt av eller synge litt), og anbefales på det varmeste! Det var flott og fint og spektakulært, ikke bare fordi utsikten flere steder var utrolig flott, men også fordi selskapet på turen var bra. Meget fin lørdagsaktivitet, meget flotte folk. 

Hallo, liksom! <3


I kveld har jeg latt meg overtale til å dra på kino og se en eller annen obskur skrekkfilm. Altså, jeg er egentlig veldig glad i skrekkfilmer, men foretrekker å se dem hjemme hos meg selv hvor jeg kan pause når som helst dersom det blir for skummelt. Dette kan med andre ord bli meget interessant. Ehehe. 

Ha en fin søndag! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits