Fezzt.

Hei, og god lørdag! Som seg hør og bør var jeg på fest i går, og det var like gøy som det pleier å være. Et tegn på at man har hatt det gøy er jo at man ikke får tatt noe særlig med bilder, noe som stemmer godt i mitt tilfelle. Det eneste jeg tok var dette, som jeg fant ut at jeg skulle legge ut på instagram ca en time før det var på tide å rusle hjemover:

Jaja. Ser da blid ut, om ikke annet. Ehe. Oh, well. I kveld skal jeg på en helt annen type fest (youtubefest, tenke seg til), men før det skal jeg poste en bursdagsgave og gå Fløyen. Tenkte jeg. Dessuten kommer jeg nok til å bruke en del tid på å være misunnelig på den ene romkameraten min som har pusset opp rommet sitt (det har blitt fint), og den andre som i denne stund er på IKEA for å kjøpe nye ... ting. Jeg vil også pusse opp, dere! Dessverre koster det penger, og det ... Vel, det er ikke akkurat mangelvare for tiden (jeg har penger altså, mamma), men jeg vil nødig ta av sparekontoen for å kunne kjøpe ny maling. Jeg er gjerrig, okei? Trøster meg med at jeg skal på loppemarked i morgen, kanskje finner jeg noe fint der. 

Tjohei! 

2 kommentarer

Akima K. Montgomery

02.09.2013 kl.08:20

Fint bilde, høres ut som om du hadde en fin helg :)

Maria

08.09.2013 kl.10:29

Akima K. Montgomery: Takk, det hadde jeg absolutt :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits