Maleskrin.

Det er endelig helg, og jeg kjenner på at rutinene begynner å feste seg og at jeg har lyst til å finne noe nytt å drive på med. 

Altså,

det er ikke sånn at jeg er misfornøyd med tilværelsen (på ingen måte, er vel mer fornøyd enn på lenge!), det er bare det at etter å ha sunget, lest, jobbet, festet studert og skrevet (av og til, ja, men jeg har gjort det!) ganske jevnt og trutt de siste to årene, så har jeg lyst til å ... begynne med noe mer? 

Derfor ønsker jeg meg et maleskrin. Jeg vil begynne å male. Faktisk! Det slo meg at det var akkurat det jeg hadde lyst til å begynne med da jeg ruslet rundt uten mål og mening inne hos Søstrene Grene, og så at de faktisk hadde maleskrin. Store flotte med knallsterke farger og pensel i et etui. Jeg vil begynne å male! Om en bare tullemaling, sånn som vi gjorde på SFO da vi var små (og fikk kjeft for fordi vi etterhvert gikk over til å male på veggene. Tror det var min idé), så er det ihvertfall det jeg har lyst til å prøve meg på i høst. Skal selvfølgelig holde på med alt det andre jeg har å drive på med også, såeh korsangen og lesingen og skrivingen (...) og alt det der blir ikke kvitt meg helt enda. Heldigvis! 

Ellers, da? Hva skjer, liksom? Ikke så mye, egentlig. I dag har jeg kommet meg gjennom tre tekster om kritisk psykologi og utviklingspsykologi, forsøkt å pusle sammen en modell av hjernen sammen med Caroline (gøygøygøy! <3), motstått fristelsen til å kjøpe grøt i kantina på fakultetet, stemt (også gøygøygøy <3) og lagt planer for helgen. Tror den blir fin!

 

Caroline er dypt konsentrert. 

God helg, folkens! 

2 kommentarer

ingrid

06.09.2013 kl.23:10

Høres gøy ut å begynne å male! Håper vi får se noen av resultatene på bloggen etterhvert :D Men prøv å holde deg unna veggene, da? :)

Maria

08.09.2013 kl.10:28

ingrid: Det skal du ikke se bortifra! :) Haha, will do ;)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits