Nok en gang <3

Jeg vet at jeg sikkert skriver minst tre - fire innlegg om dette hvert eneste år, men fy søren som jeg elsker høsten. Og vinteren. Til tross for at semesteret fra august til desember er betraktelig korteret enn vårsemesteret er det nok dette som er min absolutte yndlingstid. Altså, jeg er veldig glad i vår og sommer også, det er ikke det. Det er bare noe spesielt med høsten som gjør at jeg formelig kroer tærne av lykke når jeg tenker på den. Det er den skarpe, røykaktige lukta som fyller lufta og får meg til å tenke på varm drikke og hjemmeheklede skjerf. Det er vissheten om at det er helt greit å tilbringe kvelden inne foran en eller annen TV-serie (jeg har fått en seriøst hang up på Six Feet Under, dere. Elsker det!) eller med nesa begravd i en bok du har hatt en tanke om å lese i evigheter, men har blitt nødt til å utsette på grunn av det altfor fine været der ute som lokker med bading og andre good times. Det er morsomme lørdager som tilbringes på hjemmefester hvor alle har det så morsomt at vi til slutt må varme pølser på kjøkkenet fordi vi ikke har spist på flere timer, og ingen føler for å gå hjem riktig enda. Det er fine søndager som tilbringes sammen med fine nye, men allerede gode, venner på middagsbesøk hos noen som har alt utstyret som faktisk trengs for å lage hjemmelaget pesto (trodde aldri jeg skulle komme til det punktet at jeg ønsker meg food processor, men det gjør jeg altså nå). Eller kanskje vi sitter på kafé og slarver om alt sånt som føles viktig og skremmende og utrolig spennende på en gang. Det er å kunne begynne å glede seg til jul uten å bli sett på som en crazy person. Det er å kjøpe telys på tilbud på nille, og vite at pakken med 100 stykker kommer til å forsvinne iløpet av de neste tre ukene. Det er å bli glad for invitasjoner fra folk man akkurat har blitt kjent med, men vurdere å avlyse fordi de nye vannfargene (jeg har ikke malt på årevis, men i går dro jeg med meg Ina og Caroline rundt hele Bergen sentrum for å finne billig maling. Nå, dere! Jeg sa jeg skulle begynne igjen!) lokker og ler borte fra skrivebordet. Det er å planlegge å kapre en av lesesalene nede i kjelleren på psykologisk fakultet sammen med resten av Kull 90 i ukene før eksamen - henge opp dumme skilt på døra med dustete morsomheter man umulig kan forstå dersom man ikke kjenner oss, og vurdere å arrangere overnatting i kantina for å rekke å lese så mye som mulig på de få dagene vi har til rådighet. Det er å glede seg til å få høstbesøk av lillesøster, å planlegge hvor vi skal spise søndagsbrunsj og vite at hun nå kommer til å være 18 år. 18 år, dere. 

Høsten <3. 

 

3 kommentarer

ingrid

21.09.2013 kl.21:54

Hehe, jeg er mer en vår/sommer-person, men ser absolutt fine sider ved høsten også. På toppen sitter nok myke pelspledd, søte kakaokopper med krem og de nydelige høstfargene i bladene som lager et mykt underlag for føttene :)

Karen

22.09.2013 kl.19:34

Jeg elsker våren og høsten. Mellomårstidene, forventninger, vemod, frisk luft og deilige skjerf. Varm kaffe i kalde hender. FINT! (Og så har jeg bursdag om 5 dager da:D)

Maria

23.09.2013 kl.14:35

Karen: Mmh, det er det virkelig <3 Gratulerer på forskudd! :D

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits