Dette med tid.

Når skal jeg egentlig forstå, faktisk forstå at jeg er håpløs på å beregne tid? Jeg skulle gå fjort helt utrolig masse i dag, jeg. Det var liksom ikke grenser! For det første skulle jeg bli ferdig med disse helvetes statistikkoppgavene jeg vet at alle i omgangskretsen min nå er sykt lei av å høre om (men de er jo så vanskeligeeee). SÅ skulle jeg begynne på gruppeprosjektet vårt i statistikk (har jeg nevnt at vi har masse statistikk dette semesteret? Ikke?! Vel, vi har masssseeee statistikk.), hvorpå jeg liksom skulle begynne å jobbe med læringsmålene knyttet til utviklingspsykologi og språkutvikling. Vel. VEL. La meg bare si at jeg ikke kom halvveis igjennom det jeg skulle gjøre engang, delvis fordi vi nok brukte litt for mye tid på tullprat (men, hallo, som student er man faktisk forpliktet til å bruke en del tid på dette, for å veie opp for alt det utrolig seriøse greiene vi ellers skal lære om), og fordi jeg, sånn cirka etter lunsj, datt fullstendig ut og ikke lenger skjønte hva noen av de andre snakket om. Jeee. Det ble så ille at jeg måtte trekke meg tilbake til biblioteket under påskuddet av å skulle renskrive notatene mine for å bekjempe impulsen om å gå hjem og legge meg under dyna. Neida. Joda. Litt. 

Jaja, nok om det! Vi har ihvertfall fått til noe i dag da, jeg og Caroline klarte faktisk å finne formelen for å regne ut F-verdien i ANOVA-testen vi har gjort! Skjønner du, eller? Vi klarte noe. Trengte bare litt hjelp fra et par andre. Caroline ble faktisk så glad da hun skjønte at hun hadde funnet riktig formel, at hun skrev den opp i boka mi med et lite hjerte ved siden av: 

Hurra! Neida, dagen har ikke vært fullstendig bortkastet, jeg har faktisk blitt litt klokere. Men kommer jeg til å sitte med dette i kveld også, som jeg egentlig hadde planlagt? Høyst sannsynlig ikke. Det ender nok med at jeg utsetter det hele til i morgen, og begynner å lese i en eller annen bok eller se på en serie, isteden. Kanskje maler jeg litt, hvem vet?

Ehe. Prekast! 

2 kommentarer

Akima K. Montgomery

24.09.2013 kl.08:12

Å beregne tid, jeg kjenner meg igjen her. Jeg er i grunnen temmelig håpløs på det punktet selv og heller god på å bare skulle spille litt nettspill eller litt Nintendo eller noe annet før jeg gjør noe fornuftig og vips glemmer man det fornuftige. Så ja, kjent problemstilling :)

Fint at dere fikk til noe da, bedre enn ikke noe og lykke til med alt!

Maria

24.09.2013 kl.08:57

Akima K. Montgomery: Hadde trodd det kom til å bli bedre med alderen, men neida ...! Takk for det <3

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits