Jeg er her enda.

Hei, dere. Joda. Jeg finnes! Jeg er i aller høyeste grad i live, og stort sett meget fornøyd med det meste som skjer. Det er bare det at jeg har helt vilt mye å gjøre for tiden, og det er ikke bare bloggingen som får lide under arbeidspress, altså. Det blir ikke mye annen lesing enn det som står på pensumlistene (skjønt, jeg kunne nok vært flinkere der også, føler jeg. Har rett og slett blitt litt lat, noe jeg utvilsom kommer til å angre bittert på når eksamenstiden setter inn for fullt), heller ikke like mye trening som jeg skulle ønske. Innimellom emneoppgaveskriving, transkribering av intervjuer, pensumlesing, (slarving i kantina), forberedelser til kursprøve i psykopatologi (psykopatologi, dere <3), OG alt det andre jeg gjerne vil få med meg, så ... blir det plutselig ikke så mye tid igjen til alt annet. Da hjelper det ikke akkurat at jeg gikk og fikk meg en ny jobb i tillegg, bare sånn for å få enda mer å gjøre, liksom. Heldigvis er den kun "ny" på den måten at det er snakk om en ny butikk innen samme kjede. Har derfor heldigvis ingen brosjyrer om dunputer og vasking av disse som jeg også skal pløye igjennom, i tillegg til alt annet som skal leses. Etter snart tre år i samme kjede begynner jeg da heldigvis å kunne et og annet om de varene jeg selger! 

Sånn. Ja. Det var denne lesesperren jeg snakket om forrige gang. Hvordan går det med den, tro? For å være helt ærlig så ... er jeg ikke sikker. Jeg har kommet til at det antageligvis er noe som kommer til å gå over sånn rett etter eksamen, og orker ikke ha dårlig samvittighet for at det blir mindre skjønnlitterær lesing enn før. Det er vel faktisk heller ikke meningen at man skal ha dårlig samvitighet rundt noe man egentlig elsker å gjøre? Nei. Det tror jeg virkelig ikke. Jeg får bare vente å se. Jeg har faktisk fått lest et par bøker jeg har hatt på "to read"-lista på på goodreads i lengre tid nå, og kost meg veldig med dem. Blant annet leste jeg "Neverwhere" av Neil Gaiman, og likte den utrolig godt! Flere ganger underveis opplevde jeg blaff av den gode, varme "lost i boka følelsen" dere vet. Den jeg har savnet i lengre tid, nå. Tror muligens det er fordi den minnet meg veldig om den typen bøker jeg elsket å lese på barneskolen, da jeg virkelig fikk befestet min posisjon som lesehest. Det var godt å oppleve. For tiden leser jeg "Det stumme rommet" av Herbjørg Wassmo, og må si at jeg opplever den som "LOVENDE" med store bokstaver. Har oppfølgeren liggende i bokylla. 

Ellers får jeg tid til mye sosialt også, faktisk. Mer enn tidligere, til tross for at jeg klager over å ha altfor mye å gjøre. Hvor er logikken i det, dere? Når jeg kjenner at den store uroen rører på seg nede i magen, ringer jeg hjem og forteller mamma om ektepar som tuller med hverandre i butikken. Jeg skyper med lillesøster som alltid får meg til å le så høyt at hun hver gang får bevitne den strålende utsikten inn til visdomstennene mine. Jeg facetimer med pappa som klager over at mamma smeller sånn med skuffene på kjøkkenet at han ikke hører hva jeg sier. Jeg konfererer med bestevennene mine der hjemme på østlandet som forteller meg alt som foregår med alle de samme gamle, og planlegger konserter og alt sånt som er gøy en gang på nyåret. Vi skal, av alle ting, se Justin Timberlake i Oslo i mai. Jeg planlegger å tilbringe en hel dag med å male og tegne sammen med Caroline, men så ender det hele med at vi soser rundt i byen (les: ser på alt vi ikke har råd til inne på Kløverhuset), og spontanbrunsjer et sted hvor de har gratis påfyll av kaffe. Caroline er forresten et like stort matvrak som det jeg er, og kan tilbringe hele samtaler med å snakke om, vel ... mat. Hva vi liker. Hva vi ikke liker. 

Der, ja. En liten oppsummering av den siste tiden. Nå skal jeg lese (ikke pensum, det utsetter jeg enda litt til), utsette å skrive på min del av emneoppgaven til i kveld, og se på sikkert tre episoder av Orange Is The New Black, som er altfor fascinerende. Vi snakkes. 

(PS: Tusen takk for alle bokanbefalingene jeg fikk forrige gang! Noe av det har jeg allerede lest, noe skal jeg definitivt sjekke ut seinere.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits