Hvem er dere?

Egentlig så logget jeg bare inn på blogg.no akkurat nå for å prokrastinere litt (den gode gamle studentsporten, dere vet. Akkurat nå er det faktisk meninge jeg skal skrive ferdig et avsnitt i emneoppgaven vår om psykopatiske trekk hos barn og unge, men ... neida!), og var ikke forberedt på det svimlende antallet av nye følgere på bloglovin' jeg plutselig skal ha fått?! 

...

Haha. Svimlende antall? Eh, nei. Eller, jo, på en måte. Jeg hadde nemlig ... tre. Og når jeg har plutselig seks! Det er snakk om en fordobling, dere! (Jeg er ikke toppblogger, okei? Tar det jeg kan få, også videre). Så, derfor lurte jeg på: Hvem er dere? Er dere egentlig bare mamma som har laget seg seks forskjellige e-postadresser og "subscriber" i seks forskjellige navn, eller er dere faktisk seks forskjellige personer? Det håper jeg virkelig (ikke ta det personlig, mamma)! Hvor kult hadde ikke det vært? Seks stykker som faktisk leser det jeg skriver her inne! Som IKKE er mamma! Utrolig. Dersom jeg gir inntrykk av å være ekstremt sarkastisk akkurat nå, så er jeg ikke det, altså. Ble ordentlig glad, jeg! <3 Så, før jeg stikker tilbake til oppgaven min (som egentlig er meget spennende), så vil jeg bare stille dere et lite spørsmål: Hvem er dere? Hvordan fant dere veien inn hit? Av ren nysgjerrighet, selvsagt!

Takk for meg! 

3 kommentarer

ingrid

01.11.2013 kl.07:48

Jeg er meg :) Koser meg med å lese her innimellom ;)

Elisabeth

05.12.2013 kl.17:33

aye

Maria

10.12.2013 kl.18:06

Elisabeth: hahaha

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits