Det er sånn irriterende kaldt ute.

Dere vet hva jeg mener, sant? Det er kaldt på den måten at det ikke engang hjelper å gå med strikkejakke under ullkåpa, selv om man har det altfor store skjerfet (døpt "teppet" av kullkameratene) drapert flere ganger rundt overkroppen, lue på hodet og saueskinnsvotter på hendene. Kulda bare legger seg som et skall på utsiden av alle klærne. Det er som om du kjenner at den gnager på alt stoffet og vil inn, inn til alt det varme som koser seg der under overflaten. Den skulle bare visst at synet bedrar. På tross av alle klærne og en såvidt synlig nesetipp er det lite på akkurat denne kroppen som kan sies å være varmt. Heldigvis tar det bare to og et halv minutt å gå til fakultetet. Heldigvis venter det en kaffekopp der inne, bare man er så rask at man rekker å ta seg en snartur ned i kjelleren for å fylle termokoppen med varmtvann før forelesningen begynner. Det er mandag. Det er så mandag som det går an å bli. Brødskuffen er tom (selvfølgelig var den det), og nødknekkebrødene i tørrvareskapet har begynt å mugne. Ingen frokost. Ingen kaffe før forelesning. Ingen lunsj. Heldigvis ble det bedre. 

3 kommentarer

Hedda

13.01.2014 kl.17:39

er kaldt hos meg og, ta gjerne en tur innom min blogg :)

Ingvild

13.02.2014 kl.12:55

Haha, åh så fantastisk kvardagsskildring! Men det var jækla kaldt på mandag, det var det. Og det var tomt i brødboksen her og.. :)

Maria

16.02.2014 kl.20:14

Ingvild: Oj, jeg er ikke flink til å svare på kommentarer, nei ... Men takk skal du ha! :) Skal definitivt sjekke ut bloggen din også, den så veldig fin ut!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits