Om 11 dager er jeg i London.

Jeg vet ikke hva det er med meg og England. Kanskje er det det at jeg, som alle nordmenn, har blitt flasket opp på engelske tv-serier, musikk og litteratur? Jeg har nemlig en mistanke om at det bildet jeg har av London, England og Storbritannia generelt er litt vel romantisk, det til tross for at jeg ikke bare har vært på turer i form av standard London-helg på hotell, men faktisk har tilbrakt en liten periode i byen som utvekslingselev. Jeg har bodd i et sånt kjempesmalt (og høyt) hus med teppebelagt alt og iskalde bad. Jeg har fått med meg ekle matpakker bestående av loff dynket i majones og egg, "crisps" og sjokolade. Jeg vet at det ikke er sånn som på TV. Likevel forventer jeg liksom at det 1) ikke skal regne eller være overskyet på noen måte (det er London, frøken ... Hallo), 2) hotellet skal være helt strøkent og ingen trekker nedlatende på smilebåndet når man stotrer på skoleengelsken sin, og 3) jeg møter en lord (som både er kjekk og rik) jeg kan gifte meg med. As. If. 

Samme kan det være. Om mindre enn to uker drar jeg tilbake sammen med bestevenninne nr. 1 for å besøke bestevenninne nr. 2 som for tiden studerer i Portsmouth. Har gledet meg som en liten unge siden vi bestilte turen, og kjenner at jeg ikke klarer å la være å smile her jeg sitter. Det er jo London, da. Byen over (nesten) alle byer. Og jeg skal få tilbringe nesten fire dager der sammen med mine to beste venner. Stor stas! 

 

Ingen kommentarer

ingrid

06.10.2014 kl.21:03

Åh, jeg drømmer også om Londontur nå... Men klarer ikke å bli enig med meg selv om jeg kan ta meg råd til det i høst..

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

22, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits