2 og en halv uke.

Som psykologstudent får jeg ofte spørsmål om dette med terapi: virker det? Hvilken terapiskole er jeg selv tilhenger av? Ville jeg selv gått i terapi? Dette er spørsmål jeg enda ikke føler jeg kan gi tilfredsstillende svar på, selv etter å ha studert faget mitt i snart fire år. Sånn bortsett fra at jeg helt intuitivt forstår at terapi kan være nyttig for flere, har jeg fremdeles vansker med å forklare hvorfor. En ting jeg derimot har stor tro på, og er glødende overbevist om at virker, er det å skrive. Selv om det kan gå flere måneder mellom hver gang jeg setter meg ned med det mål å skrive en tekst som ikke på noen måte handler om den psykologiske vitenskapen, er det noe jeg liker og vet jeg er ganske god til. Skal jeg være helt ærlig, tenker jeg vel på meg selv som en slags skribent. 

Og nå er jeg tilbake. Om litt over to uker drar jeg på utveksling til USA uten sikkert bosted eller peiling på noe som helst, egentlig, og det er merkelig at jeg ikke har kjent påæ stresset før nå. Men da jeg satte meg ned for å lese litt om forsikringsmuligheter og mase litt mer på Lånekassen, da kjente jeg at stresset liksom kom veltende ut i hele kroppen. "Halla, jeg vet jeg er litt sein, men nå er jeg her altså, sorry!!!", liksom. Og da tenkte jeg at nå, nå må jeg faktisk skrive litt, ellers kommer jeg ikke til å gjøre noe annet enn å stresspise foran netflix før jeg drar på jobb om noen timer. 

Tilbake til saken. Jeg har tenkt en stund at det kunne være morsomt å gjenopplive bloggen i anledning dette utvekslingsoppholdet mitt. Amerikabrev i digital og moderne utgave. Det er klart, med tanke på min tidligere karriere som blogger blir det nok snakk om heller sporadiske oppdateringer, men dog. Fra og med nå er dette altså en utvekslingsblogg! Det er snaue tre uker til avreise, og jeg har altså endelig begynt å kjenne på stresset. Stay tuned. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

23, Skedsmo

22 år gammel psykologstudent ved UiB. Blant de ting som opptar meg mest her i verden er litteratur, psykologi, skriving, tjukke magasiner av alle slag, korsang, smågodt, loppemarkeder, diverse britiske TV-serier, kaffe/te, Ed Sheeran-taggen på tumblr og forskjellige typer grøt. Jeg elsker grøt. NB: Jeg poster kun når jeg blir inspirert, og det skjer dessverre altfor sjelden. Instagram: mariavoogt tumblr: mariavoogt

Follow on Bloglovin Instagram

Arkiv

hits